Van Houten White – ciocolata macinata 750g

78,69 lei

BOGAT ȘI DULCE, CU NOTE SUBTILE DE VANILIE ȘI CARAMEL

100% Ciocolată Măcinată

Cod produs: VM-54625-V99

Stoc epuizat

Livrare Gratuită
de la 200 lei

Livrare
Rapidă

Retur în
14 zile

BOGAT ȘI DULCE, CU NOTE SUBTILE DE VANILIE ȘI CARAMEL

Plăcere intensă cu textură catifelată, perfect pentru amestecare cu espresso.

100% ciocolată măcinată

VM-54625-V99

Ciocolată albă (pudră)

Ingrediente: Ciocolată alba(măcinată) (zahăr, lapte praf integral, unt de cacao, lapte praf degresat, aromă naturală de vanilie).

DEVENIȚI GAME CHANGER CU 5 CULORI DE CIOCOLATĂ MĂCINATĂ PENTRU BĂUTURI

Ciocolată măcinată cu lapte, albă, neagră, rubinie și aurie cu care să vă răsfățați clienții. Începeți să creați astăzi și răspundeți nevoilor în continuă schimbare ale iubitorilor de ciocolată.

PESTE 190 DE ANI DE PIONIERAT ÎN DOMENIUL CACAO

Băuturile de cacao sunt consumate în întreaga lume. Din Ghana până la New York. De la Tokyo la Paris. Dar nu a fost întotdeauna așa. Cacao obișnuia să fie amară. Dificil de transportat. Și extrem de scump.

În 1828, lumea ciocolatei s-a schimbat. În Amsterdam, Casparus Van Houten a lucrat cu cea mai nouă tehnologie a vremii și, astfel, a inventat presa hidraulică de cacao. El a separat pentru prima dată lichiorul de cacao de untul de cacao, revoluționând astfel cacaua. Din acel moment, fabricarea pudrei de cacao a devenit relativ ieftină.

DE LA BOABĂ LA PUDRĂ DELICIOASĂ

De la boabă la pudră, până la papilele gustative ale clienților dumneavoastră. La Van Houten, am fost pionierii meșteșugului ciocolatei și ne-am perfecționat metodele încă din 1828.

CĂUTAREA PORȚIEI PERFECTE

Fiul lui Casparus, Coenraad Van Houten, a preluat ștafeta și a continuat să perfecționeze și mai mult pudra de cacao. După ani de zile în care a învățat de la tatăl său, a inventat procedeul Dutching, acum celebru în întreaga lume. Prin alcalinizarea cacaoi, aceasta și-a pierdut gustul amar și a devenit substanța dulce și ușor colorată pe care o cunoaștem și o iubim cu toții astăzi.

Descoperirea a deschis chiar calea pentru inventarea tabletei de ciocolată. De asemenea, a făcut posibilă producția în volum și a făcut ca ciocolata în ansamblu să fie accesibilă.

Meșteșugul veșniciei

Presele de cacao de la Van Houten nu au încetat să funcționeze de când Casparus a făcut primul său lot de pudră de băutură de ciocolată. Am continuat să împingem limitele, inovând în acest proces. În 2021, am lansat prima pudră de băutură de ciocolată rubinie. Iar anul acesta, băuturile de ciocolată Gold Chocolate Drinks sunt gata să revoluționeze din nou categoria.