Cafea boabe, 100% Arabica, Specialty Nicaragua La Escondida, Constantin Coffee

71,00 lei256,00 lei - disponibil la abonament

Dr. Erwin R. Mierisch, împreună cu soția sa, Maria Ligia McEwan deMierisch, sunt producătorii de a treia generație ai Fincas Mierisch. Copiii lor, Erwin Jr, Eleane și Steve, s-au implicat în organizarea, jurizarea și participarea la programul Cupa de Excelență de la mijlocul anilor 2000, ceea ce i-a ajutat să învețe toată munca grea necesară pentru a produce cafea de mare calibru.

Note: Alune, Vanilie, Unt, Stone fruits

Procesare – Natural Anaerobic Low Temperature

Cupping score – 88

Livrare Gratuită
de la 200 lei

Livrare
Rapidă

Retur în
14 zile

Zona geografica – Lipululo

Ferma – Fincas Mierisch

Procesare – Natural Anaerobic Low Temperature

Varietate – Red Catuai

Anul recoltei – 2022

Cupping score – 88

Altitudine 1230M

Note: Alune, Vanilie, Unt, Stone fruits

Dr. Erwin R. Mierisch, împreună cu soția sa, Maria Ligia McEwan deMierisch, sunt producătorii de a treia generație ai Fincas Mierisch. Copiii lor, Erwin Jr, Eleane și Steve, s-au implicat în organizarea, jurizarea și participarea la programul Cupa de Excelență de la mijlocul anilor 2000, ceea ce i-a ajutat să învețe toată munca grea necesară pentru a produce cafea de mare calibru. Fincas Mierisch cuprinde 9 ferme de cafea în Nicaragua și 3 ferme de cafea în Honduras. Toate cele trei ferme din Honduras se află la o altitudine mai mare decât oricare dintre fermele noastre din Nicaragua.

Greutate Nu se aplică
Greutate

250g

,

500g

,

1kg

Origine

Nicaragua