Cafea boabe, 100% Arabica, Specialty Nicaragua La Escondida, Constantin Coffee
71,00 lei – 256,00 lei - disponibil la abonament
Dr. Erwin R. Mierisch, împreună cu soția sa, Maria Ligia McEwan deMierisch, sunt producătorii de a treia generație ai Fincas Mierisch. Copiii lor, Erwin Jr, Eleane și Steve, s-au implicat în organizarea, jurizarea și participarea la programul Cupa de Excelență de la mijlocul anilor 2000, ceea ce i-a ajutat să învețe toată munca grea necesară pentru a produce cafea de mare calibru.
Note: Alune, Vanilie, Unt, Stone fruits
Procesare – Natural Anaerobic Low Temperature
Cupping score – 88
Livrare Gratuită
de la 200 lei
Livrare
Rapidă
Retur în
14 zile
Zona geografica – Lipululo
Ferma – Fincas Mierisch
Procesare – Natural Anaerobic Low Temperature
Varietate – Red Catuai
Anul recoltei – 2022
Cupping score – 88
Altitudine 1230M
Note: Alune, Vanilie, Unt, Stone fruits
Dr. Erwin R. Mierisch, împreună cu soția sa, Maria Ligia McEwan deMierisch, sunt producătorii de a treia generație ai Fincas Mierisch. Copiii lor, Erwin Jr, Eleane și Steve, s-au implicat în organizarea, jurizarea și participarea la programul Cupa de Excelență de la mijlocul anilor 2000, ceea ce i-a ajutat să învețe toată munca grea necesară pentru a produce cafea de mare calibru. Fincas Mierisch cuprinde 9 ferme de cafea în Nicaragua și 3 ferme de cafea în Honduras. Toate cele trei ferme din Honduras se află la o altitudine mai mare decât oricare dintre fermele noastre din Nicaragua.
Greutate | Nu se aplică |
---|---|
Greutate |
250g ,500g ,1kg |
Origine |
Nicaragua |