Cafea boabe, 100% Arabica, Specialty Jamaica Blue Mountain, Constantin Coffee

278,00 lei1.023,00 lei - disponibil la abonament

Familia Shirley produce o cafea de o calitate excelentă și constantă la Stoneleigh Estate, în parohia St Andrews, chiar în inima munților albaștri. JBM are un profil de aromă unic, care se distinge printr-o dulceață rafinată, blândă și cremoasă.

Note: Cocos, Lemongras, Mar, Pin, Pere

Procesare – Washed

Cupping score – 87

 

Livrare Gratuită
de la 200 lei

Livrare
Rapidă

Retur în
14 zile

Zona geografica – Blue Mountain

Ferma – Stoneleigh

Procesare – Spălată

Varietate – Typica Cultivar

Anul recoltei -2022

Cupping score – 87

Altitudine 1700

Note: Cocos, Lemongras, Mar, Pin, Pere

“Familia este totul ” Sub acest motto St. Clair Shirley a decis să-și urmeze visul și să cultive legendarul Jamaica Blue Mountains cu peste 30 de ani în urmă. Astăzi, familia Shirley continuă munca lui St. Clair pentru a produce o cafea de o calitate excelentă și constantă la Stoneleigh Estate, în parohia St Andrews, chiar în inima munților Jamaica Blue Mountains.

Cafeaua Jamaica Blue Mountain (JBM) există de mult timp.
Nu toate cafelele cultivate în Jamaica sunt clasificate implicit ca Jamaica Blue Mountain. Această etichetă este rezervată cafelelor cultivate într-o anumită regiune și la o anumită altitudine.

Regiunea este de fapt o zonă desemnată de 6.000 ha din lanțul Blue Mountain din Jamaica, situată la estul insulei. Mărimea acestei zone de cultivare a cafelei JBM este determinată exclusiv de Legea de reglementare a industriei cafelei din Jamaica.

Profilul ceștii de cafea JBM.

În general, este descris ca fiind „neted, mătăsos”, „bine echilibrat”, „corp plin”, „dulce și cremos” și ca având un gust blând în general. De asemenea, se spune că este ciocolată, fără a regăsi un gust amar.

JBM are un profil de aromă unic, care se distinge printr-o dulceață rafinată, blândă și cremoasă.

Din cauza terenului abrupt, aproape toate culturile din Blue Mountains necesită o întreținere ridicată. În acest mediu extrem, cireșele de cafea trebuie culese manual, ceea ce necesită o forță de muncă excepțională.

Greutate Nu se aplică
Greutate

250g

,

500g

,

1kg

Origine

Jamaica