New


288,00 lei – 573,00 leiKG - disponibil la abonament
Origine: Risaralda
Fermier: Julio Andres
Ferma: Milan
Altitudine:1700m
Perocesare: Nitro Washed
CS:90
Note: pepene verde ,menta si lulo
Procesul de fermentare Nitro este o tehnică de fermentație dezvoltată de Julio Andres Quiceno. În această metodă, cafeaua este fermentată într-un bioreactor unde este combinată cu must de fructe.
Oxigenul din interiorul bioreactorului este înlocuit cu azot. Pe parcursul acestui proces, temperatura, pH-ul și nivelurile Brix sunt monitorizate îndeaproape.
Parametrii acestor Ufermentații sunt stabiliți pe baza cercetărilor și sunt respectați un interval specific de valori.
Uscare: După fermentare, boabele de cafea sunt supuse unui proces de uscare meticulos. Mai întâi sunt uscate la soare timp de douăzeci de zile, absorbind esența naturală a soarelui.
Aceasta este urmată de o perioadă de uscare mecanică de cinci zile pentru a ajusta conținutul de umiditate.
Această combinație de metode de uscare păstrează aromele și aromele delicate .
Cafeaua Nitro Washed oferă un profil unic de ceașcă, cu note vibrante de pepene verde, mentă și lulo. Fiecare înghițitură te transportă într-o lume a aromelor răcoritoare și exotice, făcând din fiecare ceașcă o experiență de neuitat.
Greutate | Nu se aplică |
---|---|
Origine |
Columbia |
Nu există încă un cont?
Creați un cont
Recenzii
Nu există recenzii până acum.